Vapaat naiset vanhempia naisia


Rikas kakara, jonka isä on onnistunut kasvattamaan tästä sekavan mielipuolen, ei kaihda mitän keinoja kukistaakseen supersankarit. Se ei ole myöskän hyvä toimintaelokuva, sillä toiminta on kaaosmaista ja vailla hienoja yksityiskohtia. Osa katsojasta toivookin, että mies eläisi itselleen ja unohtaisi liian painavan vastuun joka pelastajan osaksi aina koituu. Elokuva hurmaa myös visuaalisuudellaan - kaiken metelin keskeltä pilkistä todella kauniita kohtauksia, ja on säli että Snyder ei malta pysähtyä niihin. Ohjaaja, zack Snyder kärsii edelleen megalomaniasta, joka laittaa hänet lisämän liikaa tavaraa kaikkiin tarinoihinsa. Hetkittäin näemme mielessä pyörivän kaaoksen, Kal-Elin epäröinnin, joka sälittä hukutetaan toimintaan ja meteliin seuraavassa sekunnissa. Toivoisin kuitenkin, ettei faneja aliarvioitaisi - näissä supersankareissa on potentiaalia niin paljon taidokkaampaan tarinankerrontaan. Elokuva onkin tehty faneille; lause jota esimerkiksi ohjaaja kuuluttaa usein. Jokainen tietä miehen aikeet, jokainen tietä mihin tarina johtaa, sillä Luthorin mukana olo on takuu ongelmista. Superman, tai Clark Kent, jota esittä rooliin täydellisesti istuva.

Salatut elämät tissit asian ladyboy

Lex Luthor on keskenkasvuinen poika, joka haluaa aiheuttaa kaaosta, kerätäkseen voitot (tai maailman) taskuunsa. Ikävä kyllä Snyderilla lähtee hienon alun jälkeen mopo käsistä komeasti. Affleck on erinomainen valinta Bruce Wayneksi, vaikka tämän Batman onkin melkein samasta puusta veistetty kuin aiemmatkin. Kaikesta tästä huolimatta itselleni elokuva oli hyvä kokemus, sillä rakastan tarinan hahmoja. Toisinaan hyvin kaunis kuvaus antaa vihjeitä siitä, mitä elokuva olisi voinut olla, ja mikä potentiaali heitetän hukkaan. Se ei uskalla viipyä tunteissa, eikä kaivautua supersankareiden viittojen alle. Henry Cavill, ei ole maailmalle mitän velkaa. DC:n supersankarit yhteen heittävä, batman v Superman: The Dawn of Justice, sai aikoinaan kammottavan vastaanoton. Ihmiskunta ei ole valmis vierasperäisiä vierailijoita varten, ja ennen kaikkea, ihmiskunta on kiittämätön ja arka. Hahmossa on kypsyyttä ja aikuisuutta, sellaista karismaa jota Waynen hahmossa ei liiemmin ole aikaisemmin ollut. Ben Affleck todistaa tuhoa maankamaralta. Wayne kuuluu ensimmäiseen ryhmän, haluten kostaa tälle menetyksensä, mutta kokien myös punaisessa viitassa heiluvan sankarin olevan vaarallinen.

Dawn of Justice on hyvin ohjaajansa näköinen. Itse pidin elokuvasta yllättävän paljon, vaikka sen heikkoudet ovat helposti nähtävissä. Hahmo on kykenevä, särmikäs ja vaarallinen. Se ei ole kaltaiselleni fanille liian pitkä, eikä tylsä. Gal Gadotin, wonder Woman, joka tekee näin debyyttinsä ennen. Ei, vaikka Supermanin ja Batmanin ilmeet muuta kertovatkin. On säli, että Cavilille annettu hyvinkin epäkiitollinen rooli jumalallisena Supermanina on niin tönkösti kirjoitettu. Rennosti ylinäyttelevä, jesse Eisenberg, lex Luthorina on epäillyttävä hahmo ensimmäisestä sekunnista lähtien. Parhaimmillaan elokuva on kohdistaessaan huomionsa Batmanin ja Supermanin hahmoihin, ollessaan hiljaa ja kurkistaessaan kulissien taakse. Lopulta elokuva ei kuitenkaan kerro lainkaan kahden supersankarin sarvien kolistelusta, sillä uhka tulee ulkopuolelta. Taistelukoreografiasta ei ole jälkeäkän, vaan oliota mätetän kaikella mitä löytyy.